Skip to main content
VA
Levante UD

Coneix tots els detalls de la campanya d'abonaments 24/25

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD posa en marxa la seua campanya d'abonaments per a la temporada 2024/2025 mantenint els preus de les passades que poden costar des de 19 euros per a menors de 25 anys. Les promocions per edat, fidelitat, renovació, accionista són acumulables i la mitjana del preu d'un abonament per a adult pot rondar els 81 euros. A més, i com a novetat, peñistas, veterans i graderia d'animació podran traure la seua passada amb el descompte de renovació, encara que corresponga a una nova alta. L'única zona que puja el seu preu és la situada en Llotja VIP l’Alqueria, ja que el preu de la passada temporada era el mateix que en 2014/15.


El Levante UD comença la campanya d'abonaments hui divendres, 14 de juny de manera en línia i obrirà el període presencial a partir del 17 de juny. Per tant, a partir de hui totes aquelles persones que entren en este enllaç podran descarregar el seu abonament. Si preferixen vindre a l'estadi a renovar-lo hauran de fer-lo a partir del dilluns 17 de juny i fins al 5 de juliol en horari de 9,30 h. a 18,30 hores de dilluns a divendres, excepte el dia 1 de juliol a la vesprada que estarà tancada la venda tant en línia com presencial.

Renovació de seient

El dilluns, 1 de juliol fins a les 14 hores, és l'últim dia que tenen els abonats per a renovar el seu seient, perquè si no ho fan corren el risc de perdre el seient que han tingut fins ara, motiu pel qual, a la vesprada estarà tancada la venda. A partir del dia 2 de juliol, els seients no renovats queden lliures i, per tant, de 9,30 h a 12 hores només es faran canvis de seient als qui ja hagen renovat la seua passada per a la temporada que ve. A partir de les 12 hores del dia 2 de juliol es torna a activar la venda. 

Recollida d'abonament físic després de la compra en línia

Els que han renovat la seua passada de manera en línia tenen 3 maneres de poder comptar amb el seu abonament:

- digital

- recollida a la Sala 1909 de l'Estadi *Ciutat de València (del 21 de juny al 12 de juliol). En el cas que el/la titular de la passada no puga vindre a arreplegar-lo, pot autoritzar qualsevol altra persona; per a això, és imprescindible que el/la titular ferm una autorització i acompanye a este escrit la fotocòpia o original del DNI de la persona titular de la passada.

i l'opció d'enviament a domicili previ pagament de gastos d'enviament. Esta opció no està disponible per a Llevant Fans perquè han de presentar el justificant del banc del pagament de la quota de la penya. 

Els preus es mantenen

El nou consell d'administració del Levante UD ha decidit mantindre els preus dels abonaments respecte a l'anterior temporada per a animar a l'afició levantinista a comprar la passada i fer costat a l'equip. A més, també es mantindran els descomptes per fidelitat (l'assistència a un 75% dels partits compta amb una bonificació sempre que compte amb una acció comprada abans del primer partit de lliga de la temporada 23/24), per renovació, per comptar amb almenys 4 accions del club, per ser juvenil (menor de 25 anys) o infantil (menys de 14 anys).

Peñistas, veterans i graderia d'animació comptaran com a renovació

En esta ocasió, i com a principal novetat, els peñistas inscrits en qualsevol de les penyes que formen part de la Delegació de Penyes del Levante UD (que ja estiguen registrats com peñistas en la temporada 23/24), així com els membres de l'Associació de Futbolistes del Levante UD (també han d'haver estat inscrits ja en la temporada 23/24) i aquells que es troben en la graderia d'animació (la majoria coneguts com a Levante Fans) tindran preu de renovació (sempre que presenten el justificant de pagament de la quota de la penya Levante Fans), encara que corresponga a una nova alta i siga la primera vegada que compren el seu abonament.

Les facilitats de compra en xifres

Una persona que siga peñista o veterà, podrà comptar amb una passada des de 115 euros o si, a més té 4 accions, podrà veure en el Ciutat tots els partits del Levante UD per 81 euros, la qual cosa suposa que cada partit li costarà 3,68 euros.

Es tracta sens dubte de l'abonament més econòmic de la segona divisió de la lliga de futbol a Espanya perquè si, a més la persona que compra la passada té menys de 25 anys, l'abonament pot costar-li fins a 28 euros si és accionista o fins a 19 euros si suma la promoció de fidelitat.

D'altra banda, la passada més cara del Ciutat de València ascendix a 545 euros en Tribuna Central per a una persona que no compta amb cap de les promocions: adult, no és peñista, ni veterà, no té accions i és la primera vegada que compra l'abonament.

Les dates al detall

Venda en línia: Comença el 14 de juny.

Venda presencial: 17 de juny al 5 de juliol. De 9,30 a 18,30 hores a la Sala 1909 de l'estadi *Ciutat de València.

Renovació de seient: fins a l'1 de juliol a les 14 hores.

Tancada la venda en línia i presencial: 1 de juliol des de les 14 hores.

Canvis de seient: 2 de juliol de 9.30 h a 12 h.

Reinici de la venda en línia i presencial: 2 de juliol a partir de les 12 h.

Pagament domiciliat: fins al divendres, 28 de juny. Es carrega el pagament el dia 6 de juliol.

Recollida d'abonament físic comprat prèviament en línia: del 21 de juny al 12 de juliol de dilluns a divendres de 9,30 a 18,30 hores i el dissabte, 22 de juny, de 9,30 a 14 hores, a la Sala 1909 de l'estadi Ciutat de València.

Últim dia per a arreplegar l'abonament en línia: 12 de juliol de 9.30 h a 18.30 h. Passat este dia, l'abonament ja no es podrà arreplegar fins a la setmana del primer partit a casa a mediats o finals del mes d'agost (s'informarà de la data), a excepció del mateix dia del partit.

Consulta tota la informació dels abonaments ACÍ