Skip to main content
VA
Levante UD

Promoció per a peñistas, veterans i Graderia Animació.

There are no reactions yet. Be the first!

La principal novetat de la campanya d'abonaments del Levante UD per a la temporada 2024/25 és que els peñistas registrats en qualsevol de les penyes que formen part de la Delegació de Penyes del Levante UD, així com els membres de l'Associació de Futbolistes del Levante UD (en tots dos casos en la temporada 23/24), i aquells que es troben en la graderia d'animació (la majoria coneguts com a Levante Fans, sempre que presenten el justificant de pagament de la quota de la penya Levante Fans) tindran preu de renovació, encara que corresponga a una nova alta i siga la primera vegada que compren el seu abonament. 

Com ja avancem en notícies anteriors, una persona que siga peñista o veterà, podrà comptar amb un abonament des de 115 euros o si, a més té 4 accions, podrà veure en el Ciutat tots els partits del Levante UD per 81 euros, la qual cosa suposa que cada partit li costarà 3,68 euros.

Els preus es mantenen

El nou consell d'administració del Levante UD ha decidit mantindre els preus dels abonaments respecte a l'anterior temporada per a animar a l'afició levantinista a comprar la passada i fer costat a l'equip. A més, també es mantindran els descomptes per fidelitat (l'assistència a un 75% dels partits compta amb una bonificació sempre que compte amb una acció comprada abans del primer partit de lliga de la temporada 23/24), per renovació, per comptar amb almenys 4 accions del club, per ser juvenil (menor de 25 anys) o infantil (menys de 14 anys).

Es tracta sens dubte de l'abonament més econòmic de la segona divisió de la lliga de futbol a Espanya perquè si, a més la persona que compra la passada té menys de 25 anys, l'abonament pot costar-li fins a 28 euros si és accionista o fins a 19 euros si suma la promoció de fidelitat. D'altra banda, la passada més cara del Ciutat de València ascendix a 545 euros en Tribuna Central per a una persona que no compta amb cap de les promocions: adult, no és peñista, ni veterà, no té accions i és la primera vegada que compra l'abonament.

Promocions acumulables

Les promocions per edat, fidelitat, renovació, accionista són acumulables i la mitjana del preu d'un abonament per a adult pot rondar els 81 euros. A més, i com a novetat, peñistas, veterans i graderia d'animació podran traure la seua passada amb el descompte de renovació, encara que corresponga a una nova alta. L'única zona que puja el seu preu és la situada en Llotja VIP l’*Alqueria, ja que el preu de la passada temporada era el mateix que en 2014/15.

Per a consultar tota la informació referent a les dates i preus d'abonaments poden consultar la notícia en este enllaç.