Skip to main content
VA
Levante UD Juvenil

Tres equips del Levante UD participaran en el COTIF

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD tindrà a tres equips competint en el COTIF del 20 al 30 de juliol. El Juvenil A, el Femení B i l'Infantil B seran els encarregats de representar a l'entitat levantinista en el 40 Aniversari del Torneig Internacional de Futbol Sub-20 de l’Alcudia. 


Pablo Sánchez, president del Levante UD ha volgut donar l'enhorabona al COTIF pel 40 aniversari destacant que “són referència a tot el món i testimonis dels primers passos de molts futbolistes”. “En esta edició, un club centenari com el nostre no podia faltar, perquè, a més, la nostra pedrera, també és una de les referents en tota Espanya, tant la masculina com la femenina”. 

Juvenil A
Juvenil A, que ja coneix el seu calendari, ha quedat emmarcat en el Grup B, al costat de les seleccions de l'Argentina, Mauritània, el Brasil i el València CF. En el Grup A, jugaran les seleccions de l'Uruguai, Aràbia Saudita, Hong Kong, el Vila-real CF i l'Elx CF. Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals del torneig. 

Horaris del Juvenil A

-    Levante UD vs SN Mauritània, diumenge 21 de juliol a les 23 h
-    SN l'Argentina vs Levante UD, dimarts 23 de juliol a les 23 h
-    S ADH el Brasil vs Levante UD, dijous 25 de juliol a les 21 h
-    Levante UD vs València CF, divendres 26 de juliol a les 22.30 h

El diumenge 28 de juliol es disputaran les dos semifinals, mentres que la gran final es jugarà el dimarts 30 de juliol. 

Femení B i Infantil B
Per part seua, l'equip femení B del Levante UD disputarà l'el COTIF Femení Cañamás Taronja al costat d'Elx, el Real Murcia i el Castelló i tindrà les seues jornades decisives el dilluns dia 29 de juliol i sobretot el dia 30, amb la gran final. L'horari d'estos partits encara no es coneix. 

Quant a l'Infantil B, jugarà el COTIF Promeses Istobal que veurà enfrontar-se enguany a quasi 100 equips en les dos seus, tant de l'Alcúdia com de Guadassuar, i que comptarà amb una fase Elit Or en la qual es mesuraran alguns dels conjunts més importants d'Espanya amb un convidat especial de caràcter internacional.