Skip to main content
VA
Levante UD

Comença la venda d'abonaments presencial en el Ciutat de València. 

There are no reactions yet. Be the first!

El Levante UD comença la campanya d'abonaments presencial dilluns, 17 de juliol. Fins al 5 de juliol en horari de 9,30 h. a 18,30 hores de dilluns a divendres, excepte el dia 1 de juliol a la vesprada que estarà tancada la venda tant en línia com presencial.

La compra en línia es va posar en marxa el passat 13 de juny, per la qual cosa la recollida d'abonament físic després de la compra en línia es pot fer de 3 formes diferents: digital, recollida a la Sala 1909 de l'Estadi Ciutat de València (del 21 de juny al 12 de juliol) i l'opció d'enviament a domicili amb abonament de gastos d'enviament.

Renovar el seient

El dilluns, 1 de juliol fins a les 14 hores, és l'últim dia que tenen els abonats per a renovar el seu seient, perquè si no ho fan corren el risc de perdre el seient que han tingut fins ara, motiu pel qual, a la vesprada estarà tancada la venda. A partir del dia 2 de juliol, els seients no renovats queden lliures i, per tant, de 9,30 h a 12 hores només es faran canvis de seient als qui ja hagen renovat la seua passada per a la temporada que ve. A partir de les 12 hores del dia 2 de juliol es torna a activar la venda. 

Els preus es mantenen

El nou consell d'administració del Levante UD ha decidit mantindre els preus dels abonaments respecte a l'anterior temporada per a animar a l'afició levantinista a comprar l'abonament i fer costat a l'equip. A més, també es mantindran els descomptes per fidelitat (l'assistència a un 75% dels partits compta amb una bonificació sempre que compte amb una acció comprada abans del primer partit de lliga de la temporada 23/24), per renovació, per comptar amb almenys 4 accions del club, per ser juvenil (menor de 25 anys) o infantil (menys de 14 anys).

Peñistas, veterans i graderia d'animació comptaran com a renovació

En esta ocasió, i com a principal novetat, els peñistas registrats en qualsevol de les penyes que formen part de la Delegació de Penyes del Levante UD, així com els membres de l'Associació de Futbolistes del Levante UD i aquells que es troben en la graderia d'animació (la majoria coneguts com a Levante Fans) tindran preu de renovació, encara que corresponga a una nova alta i siga la primera vegada que compren el seu abonament (sempre que presenten el justificant de pagament de la quota de la penya Levante Fans). 

Consulta ací totes les dates i horaris.