Skip to main content
VA
Levante UD

Silbö Telecom i Levante UD UD unixen les seues forces per a impulsar la campanya d'abonaments de la temporada 2024/25.

There are no reactions yet. Be the first!

Levante UD arriba a un acord amb la companyia de telecomunicacions Silbö per a oferir tarifes amb preus molt especials als abonats del Llevant *UD i, al seu torn, se suma a la campanya d'abonaments del Levante UD oferint descomptes i immillorables condicions. 

Levante UD ha tancat una col·laboració amb Silbö Telecom, operador mòbil virtual (OMV), per a continuar amb el seu meteòric ascens en el mercat nacional de telecomunicacions. L'acord entre Silbö Telecom i Levante UD afecta directament als aficionats, ja que la jove companyia finançarà de manera total, o en gran part, l'abonament de la temporada 24/25, segons les condicions de la nova alta amb Silbö Telecom.

Una oferta que inclou l'abonament de temporada

L'oferta estàndard que Silbö Telecom ha preparat de manera conjunta amb el Levante UD, i que té a veure amb la nostra campanya d'abonaments, consistix en el fet que des de 65€/mes, el client pot comptar amb 300 Mb de fibra, 1 línia de fix i 3 línies de mòbil amb dades i trucades il·limitades, així com més de 200 canals d'entreteniment, incloent tota LA LLIGA Hypermotion per a veure els partits del Levante UD fora de casa.

A més, l'oferta de Silbö Telecom suposa que un nou client pot tindre un gran descompte en un abonament per a veure els partits de Levante UD en el Ciutat de València la pròxima temporada (sempre subjecte a una sèrie de condicions).

Els clients de Silbö, futurs abonats del Levante UD

Silbö també vol premiar als seus clients i posa a la seua disposició un preu reduït en el abonament del club de la temporada 2024/25 del Levante UD si registren una nova alta com a abonats del club o si renoven. Silbö s'encarrega de flexibilitzar la tarifa per a ajustar-la perfectament a les necessitats de cada client i en este cas dels abonats del Levante UD, VOSTÉ

Per a resoldre qualsevol tipus de dubte sobre esta oferta, Levante UD i Silbö Telecom han posat en marxa un número de telèfon d'atenció al client en el 919 702 297 on s'explicarà detalladament les condicions d'esta fantàstica promoció. També poden completar el formulari que apareix més a baix, o si el preferixen poden registrar-se en esta pàgina web i li contactarem tan prompte com siga possible

Deja tus datos y te llamamos
¿Eras abonado en la temporada 23/24?