Skip to main content
VA
Primer Equip

Julián Calero: “Vull que la gent torne a sentir-se orgullosa dels seus colors i del seu escut”

There are no reactions yet. Be the first!

Julián Calero ha sigut presentat com a entrenador del Levante UD en una roda de premsa en la qual ha estat acompanyat pel president Pablo Sánchez i el director esportiu Felipe Miñambres. El tècnic llevantinista ha reconegut que va sentir des del primer moment que el club d'Orriols era la seua nova casa i, per això, s'ha mostrat il·lusionat amb esta nova etapa.

El nou entrenador del Levante UD, Julián Calero, ha sigut presentat de manera oficial davant els mitjans de comunicació en una roda de premsa que s'ha celebrat a la Sala de Premsa de l'Estadi Ciutat de València. El president Pablo Sánchez ha iniciat este acte destacant l'esperit de superació que ha acompanyat al mister durant la seua carrera esportiva: “El que més m'agrada de la carrera de Julián no són els èxits esportius o el seu recorregut amb la Selecció espanyola en el Mundial de Rússia, de la mà de Fernando Hierro, o eixos dos anys de Champions amb el FC Porto, de la mà de Julen Lopetegui. El que m'agrada de la seua biografia és que ningú li ha regalat res. Ve de la base i tot ho ha aconseguit a base de treball i esforç”.

Així mateix, el màxim dirigent llevantinista ha fet un símil entre la trajectòria de Julián Calero i la del Levante UD. “La nostra història és un poc com la teua, està basada en el treball i en el sacrifici. No som un club que ens ho donen fet. Al revés, com a tu, ens ha costat molt i tots els èxits que hem aconseguit en estos 115 anys d'història arriben per treballar cada dia dur. Per això sé que encaixaràs perfectament en este club, la nostra filosofia i la teua és la mateixa”, ha recalcat Pablo Sánchez.  

El director esportiu Felipe Miñambres ha arreplegat el testimoni per a posar en valor la connexió que des del primer moment van sentir les dos parts: “Ha sigut una negociació fàcil perquè quan els dos tenen clar que potser els seus camins s'han d'ajuntar per a aconseguir els seus objectius… Nosaltres ho vam sentir en les reunions que vam tindre amb ell i ell també ho va sentir”. “Estem molt contents i il·lusionats i tot el que esperem és donar-li alegries a l'afició”, ha conclòs Miñambres.

Després dels discursos del president i del director esportiu, Julián Calero s'ha dirigit a ells dos amb paraules d'agraïment: “Gràcies per haver-me donat l'oportunitat que els nostres camins hagen pogut creuar-se. El club té 115 anys d'història i pertànyer a esta història és un absolut privilegi, és un club que té orgull, capacitat i senyoriu”. El nou mister granota també ha reconegut la connexió que va sentir amb el Levante UD quan li va arribar la seua proposta. “Des de la primera telefonada que vam tindre, tenia la intuïció i sensació que este era el meu lloc. Estic tremendament content”, ha manifestat. De la mateixa manera, Calero s'ha mostrat il·lusionat amb el nou projecte i amb ganes d'aportar el seu granet d'arena per a fer el club més gran: “He conegut de tota la vida al Levante, la seua capacitat de sacrifici, com s'ha alçat innombrables vegades davant totes les dificultats que ha tingut, ha tret forces de moments de flaquesa i ha tirat cap avant. Venim amb tota la il·lusió del món, porte la motxilla desbordant d'optimisme i de ganes d'ajudar”.

Julián Calero ha traslladat un missatge d'optimisme, humilitat i unió i ha deixat clar quins són els senyals d'identitat que vol que caracteritzen al seu equip: “Estic convençut que tot eixirà bé, però no serà fàcil tot el que fem. Serà molt complicat, hi ha molta dificultat en esta competició. Cal preparar una plantilla ens done la capacitat de competir i cal tornar a recuperar valors que sempre ha tingut este escut. Sacrifici, treball, esforç… Unir-los amb el futbol, amb un model de joc, una idea, però que la gent torne a sentir-se orgullosa dels seus colors i del seu escut”.

A continuació, pots vore la roda de premsa completa.