Skip to main content
VA
Levante UD

La Gastroleague arriba al Ciutat de València del 28 de juny al 7 de juliol

There are no reactions yet. Be the first!

El Ciutat de València es convertirà en epicentre d'un gran esdeveniment gastronòmic que promet ser únic i llegendari. Desenes de food trucks competiran en diferents categories i els assistents podran provar menjar de tot el món i gaudir de xous de cuina en viu, tallers interactius i música en viu.

Durant deu dies, del 28 de juny al 7 de juliol, LALIGA Hypermotion donarà pas a la Gastroleague, una competició on les gastronetas més innovadores seran els que salten a la gespa del coliseu granota presentant una batalla de sabors i creativitat. Els assistents podran donar la volta al món a través de quatre tipus diferents de cuina: americana, europea, sud-americana i asiàtica.

Cada restaurant sobre rodes és una finestra a un món de sabors i textures úniques que competixen pel sabor suprem, permetent als assistents a votar en directe i seguir el desenvolupament de la competició.

Però la Gastroleague, que compta amb el suport de Mahou, no és només una pugna gastronòmica, és un festival que també albergarà actuacions musicals com Despisteu-vos, que seran els encarregats de tancar en gran el festival, Manel Fuentes & The Spring’s Team, la banda del conegut presentador i humorista que homenatja a Bruce Springsteen, Twin Melody, les bessones Paula i Aitana Etxeberria o el influencer Peldanyos com a ambaixador. A més, el carismàtic Eugeni Alemany serà l'encarregat d'inaugurar el 28 de juny, i la Xaranga Xe Kin Ampastre donarà el toc valencià a l'esdeveniment. Cada jornada, conclourà amb actuacions de DJ’s que garantixen un tancament espectacular i ompliran d'energia cada dia del festival.

Els més xicotets de la casa també tindran el seu espai especial en una zona infantil segura i divertida on podran jugar, aprendre i gaudir sota la supervisió dels monitors.

Les entrades ja estan a la venda i poden adquirir-se des de 3 euros l'entrada infantil (de 6 a 10 anys) i a 5 euros l'entrada general (a partir de 10 anys), i poden adquirir-se ACÍ. 

València serà la primera parada de la Gastroleague, que posteriorment girarà per altres capitals nacionals com Sevilla, Madrid, Barcelona o Bilbao, entre altres, que seran les encarregades de triar als de València 2025.

Un mes de concerts

La Gastroleague serà el primer dels esdeveniments que albergarà el Ciutat de València en període estival, ja que durant el mes de juliol es convertirà també en l'escenari de grans artistes que visiten la capital del Túria.

Juan Luis Guerra 4.40 serà l'encarregat d'obrir la temporada de concerts amb la gira Entre Mar i Palmeres l'11 de Juliol. ENTRADES 

El 13 de juliol arribarà el torn de la Gira d'OT23 En Concert. ENTRADES; David Guetta actuarà el 25 de juliol ENTRADES i tancarà Luis Miguel el 27 de juliol ENTRADES

Tota la informació detallada la tens ACÍ.