Skip to main content
VA
Primer Equip

La Delegació de Penyes amenitza la prèvia del partit amb la Fira Granota

El partit Levante UD vs SD Amorebieta ha comptat amb diferents activitats organitzades tant en la prèvia com en el descans del xoc; Fira Granota, Tour per l'estadi, Fan Zone o l'exposició de Patrominio Històric han sigut algunes d'elles. 

La Delegació de Penyes ha organitzat durant tot el dia activitats familiars per a amenitzar la prèvia del partit davant la SD Amorebieta. Els xiquets han sigut protagonistes des de primera hora del matí i han pogut disfrutar de pintacares, animació i jocs infantils, una macromascletà de globus, i posteriorment tots els assistents han pogut degustar paelles en la Fan Zone, que ha comptat amb activitats fins a les 18.30 hores. 

A més, el club també havia programat diversos Tour Granota en l'estadi a preu especial, i estos han comptat amb gran acceptació per part dels llevantinistes, i la Fundació Levante UD ha programat l'actuació del grup de batucada Asprona Tymbals, així com la participació d'algunes de les seues seccions.

Els patrocinadors del Levante UD s'han sumat a la iniciativa, i així Coca-Cola i Amstel han servit beguda en la festa granota; FibraValencia ha tingut una promoció especial per a abonats del club, Enerdrink ha facilitat llandes de refrescos, i Balearia ha sortejat una experiència Box Banqueta per al partit. Els tres guanyadors han saltat al descans a la gespa a tirar penals i el vencedor absolut ha aconseguit un viatge.

Com és habitual cada jornada, un esportista de la Fundació hasido l'encarregat de posar la pilota del partit en la peanya, i en esta ocasió ha sigut el torn d'Amanda Azorín, esportista de les seccions d'EDI i Tenis de Mesa.