Skip to main content
VA
Femení

La inclusió i l'esport femení protagonistes de l'entrenament conjunt entre Caixa Popular i els equips femenins del Levante UD i EDI

There are no reactions yet. Be the first!

L'estadi Ciutat de València va acollir un entrenament conjunt entre jugadores del primer equip femení del Levante UD, el Levante UD EDI Femení i Caixa Popular, en un esdeveniment que va posar en valor la inclusió i l'esport femení. 

Organitzat pel club granota i la seua Fundació, la jornada va reunir 15 empleades de Caixa Popular i altres 15 jugadores del Levante UD EDI Femení, així com diverses futbolistes del primer equip femení. Este acte especial no sols va ressaltar la importància de l'esport femení, sinó que també va fomentar la creació de sinergies entre el Levante UD i Caixa Popular, una empresa que secunda fermament l'esport femení i els projectes d'inclusió social a través de les seues iniciatives "Projecte Dona" i “Sense Barreres".

Durant l'entrenament, les participants es van involucrar en diverses activitats pensades per a promoure el treball en equip i la integració. Les jugadores del primer equip femení del Levante UD van compartir la seua experiència i habilitats, motivant a les esportistes del Levante UD EDI Femení, qui van demostrar el seu entusiasme en cada exercici.

Les entrenadores de la Fundació Levante UD van liderar la sessió, esforçant-se en què totes les participants disfrutaren d'una experiència enriquidora i formativa. L'esdeveniment va subratllar la importància d'iniciatives que promoguen la igualtat i la inclusió en l'esport, enfortint els llaços entre les diferents seccions del club i les empleades de Caixa Popular.

 

"Projecte Dona"

L'entitat financera valenciana llança convocatòries d'ajudes destinades a la realització de projectes per la igualtat de gènere. Estes ajudes es financen amb un fons de 10.000€ que es genera gràcies a la targeta Dona de Caixa Popular.

La targeta Dona és la primera targeta bancària que promou la igualtat de gènere i que destina un percentatge dels beneficis per cada compra a projectes socials que fomenten la igualtat entre les persones, sense cap cost per als usuaris de la targeta.

Poden sol·licitar-la homes i dones, clients o no clients de l'entitat, en qualsevol de les més de 75 oficines de Caixa Popular. Es tracta d'una targeta amb un compromís social, pensada per a persones conscienciades amb la igualtat.

La iniciativa de la convocatòria d'ajudes forma part del projecte Caixa Popular Dona, que comprén diferents accions per a promoure la igualtat entre les persones, un dels valors de l'entitat des que va nàixer en 1977.

En el seu compromís per la igualtat, Caixa Popular ha llançat iniciatives com la col·laboració amb la Fundació Novaterra, amb un projecte d'autotreball per a dones amb pocs recursos. També ha creat la línia InvestigaDona, una iniciativa per a promoure l'accés de la dona i la xiqueta en la ciència i promoure el lideratge de les dones investigadors en aliança amb INCLIVA.

A més, organitza els esdeveniments ‘Dona la Veu’ conduïts per la presentadora Mariola Cubells o les entrevistes en xarxes socials amb el programa ‘ Diàlegs’ amb Emma Tomás amb convidades amb un paper rellevant en el terreny de la igualtat i la dona.