Skip to main content
VA
Levante UD

Nicaragua, pròxim destí de l'Àrea de Formació Internacional del Levante UD

There are no reactions yet. Be the first!

L'Àrea de Formació Internacional del Levante UD ha viatjat a Nicaragua per a presentar el Campus Internacional i el Tryout que el club d'Orriols posarà en marxa del 17 al 21 de juliol en l'Estadi Nacional de Managua.

La primera de les accions formatives que es posaran en marxa és un Campus de Futbol destinat a jugadors nascuts entre 2009 i 2016, que compta amb 160 places i amb el qual es busca la formació integral dels participants. “No sols que es milloren les seues habilitats futbolístiques, sinó que també reben valors tan importants com el treball en equip, la disciplina i la superació personal”, segons explica el director de l'Àrea d'Internacional del Levante, Daniel Pastor.

En este Campus es brinda l'oportunitat de poder créixer tant dins com fora del terreny de joc, de la mà de professionals de la talla de l'ex jugador granota Óscar Duarte, a més d'entrenadors que implementaran la metodologia pròpia i específica del Levante UD.

Paral·lelament al Campus, el Levante UD realitzarà un Tryout exclusiu per a jugadors nascuts entre 2005 i 2008, i en el qual podran inscriure's 80 participants, amb el qual es pretén detectar talent i ajudar-los en el seu procés formatiu amb experiències i vivències en el nostre club.

Dani Pastor ha volgut destacar la importancia de promocionar amb estes accions formatives el futbol a Nicaragua. “Volem contribuir al creixement i desenvolupament del futbol a Nicaragua en brindar una plataforma perquè joves talents demostren el seu potencial i accedisquen a oportunitats en l'àmbit internacional”, ha destacat abans d'este viatge de promoció que li portarà a Managua, capital de Nicaragua, els pròxims 20 i 21 de maig.