Noticia

Germaine de Capuccini i el Levante UD Femení renoven el seu compromís de patrocini per dos temporades

El Levante UD Femení i Germaine de Capuccini han renovat el seu acord de patrocini per dos temporades més, fins a juny de 2024, per la qual cosa la prestigiosa empresa dedicada a la cosmètica professional serà Platinum Espònsor del primer equip femení de l'entitat.

El logotip de la marca estarà present en la lumbar de les equipacions de joc i entrenament durant les campanyes 2022-2023 i 2023-2024.

Germaine de Capuccini és la marca líder entre els professionals de l'estètica a Espanya, presents en més de 80 països dels cinc continents. El seu compromís social amb la dona, a més de la seua professionalitat i esperit innovador, justifiquen l'aposta que tant Levante UD com l'empresa alacantina fan per continuar anant de la mà quant a compartir clarament els seus valors. Des de l'inici d'este camí junts, hem viscut grans moments com la classificació i la participació en la UEFA Women´s Champions League o la disputa de les finals de la Copa de la Reina i la Supercopa d'Espanya.

Amb esta temporada seran quatre les campanyes en què les granotes lluiran la marca internacional de procedència espanyola Germaine de Capuccini.