Skip to main content
VA
Femení

Les campiones del Món i el Dia del Xiquet i la Xiqueta, protagonistes enfront del Real Madrid

El resultat del partit del Levante UD Femení enfront del Real Madrid CF no va poder ser satisfactori per als interessos granotes, si bé el club va celebrar una sèrie d'actes en un dels esdeveniments futbolístics a nivell nacional del cap de setmana. D'una banda, abans de l'inici del xoc, vam tornar a reconéixer a les campiones del passat Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda, esta vegada encarnades en les huit futbolistes del conjunt blanc que el van aconseguir. I, en segon lloc, tanquem la setmana del Dia Mundial del Xiquet i de la Xiqueta repartint il·lusió blaugrana entre els més xicotets del públic que va acudir a la nostra Ciutat Esportiva.

Prèviament al xiulet inicial del partit, la nostra consellera Ruth García i Marisa Blay, responsable de Relacions Institucionals del Levante UD Femení, van entregar l'obsequi, en col·laboració amb el nostre patrocinador Fibra València, a les huit jugadores madridistes que van alçar la Copa del Món fa uns mesos. L'acte va ser segurament més emotiu per la presència d'exgranotes com Claudia Zornoza, Rocío Gálvez i Ivana Andrés, acompanyades per Misa Rodríguez, Olga Carmona, Oihane Hernández, Teresa Abelleira i Athenea del Castillo. Totes elles, al costat d'Alba Redondo, van aconseguir esta fita per al futbol espanyol el mes d'agost passat.

D'altra banda, en una acció col·laborada amb la Lliga F, en finalitzar el partit les futbolistes del Levante UD van repartir entre els més joves de la graderia camisetes de joc oficials del conjunt granota i bufandes llevantinistes. Il·lusió i sentiment blaugrana per a posar-li el fermall d'or a la setmana del Dia Mundial del Xiquet i de la Xiqueta que també celebrem en el club d'Orriols.