VA
Primer Equip

Taules en el marcador en el Nou Pepico Amat

There are no reactions yet. Be the first!

Levante UD i CD Eldense es van repartir els punts en el partit disputat en l'Estadi Nou Pepico Amat en un partit important per als interessos dels dos equips. Els dos necessitaven la victòria per a acostar-se als seus respectius objectius: els locals per a allunyar-se de la zona de descens i els visitants per a retallar distàncies amb les posicions de promoció. A punt van estar els llevantinistes d'emportar-se el botí amb un gol anotat per Bouldini que, després de la revisió del VAR, va ser invalidat.

Els dos conjunts afrontaven el compromís amb la intenció de sumar els tres punts, d'ací la intensitat del joc des dels primers compassos. El CD Eldense va ser el primer que va mostrar les seues intencions amb un tir creuat d'Ortuño que es va anar desviat. El Levante UD va respondre immediatament amb un centre d'Álex Valle que Lozano va rematar i el porter va allunyar. Després d'estos primers minuts d'anada i tornada, els locals van arribar amb major claredat buscant un gol que els posara per davant en el marcador abans de marxar-se al descans. Ho va intentar Marc Mateu amb un servici de cantonada que va detindre Andrés Fernández. Poc després, Soberón va alçar als aficionats dels seus seients quan, des de la frontal, va colpejar l'esfèric i este va anar a parar al pal dret de la porteria granota.

Els d'Elda van generar els acostaments amb major perill però, sobrepassada la primera mitja hora del partit, els llevantinistes es van fer forts i van buscar la porteria contrària amb major intenció. Primer va ser després d'una bona combinació entre Andrés García i Oriol Rey que va acabar amb una parada del porter per a enviar l'esfèric a córner. Minuts més tard, Álex Valle a punt va estar de celebrar el seu gol però la pilota va colpejar en el travesser.

Després de la represa, el Levante UD va trobar la porteria. Ho va fer per mediació de Bouldini que va enviar l'esfèric al fons de la xarxa amb una rematada de cap. No obstant això, després de la revisió del VAR, el col·legiat va entendre que va haver-hi falta del davanter i va invalidar la jugada. Davant la sorpresa dels implicats, el marcador, per tant, va continuar amb el 0-0 inicial. Els de Felipe Miñambres, pese al colp, no van baixar els braços i van aconseguir reposar-se ràpidament. Carlos Álvarez, des de fora de l'àrea, a punt va estar de sorprendre, però l'esfèric es va anar lleugerament desviat. Álex Valle i Bouldini també ho van intentar però el partit finalment va acabar sense variacions en el marcador.