Skip to main content
EN

USA i Mèxic són les pròximes parades del Levante UD

Comunicación

El Levante UD continua enfortint llaços més enllà de les nostres fronteres en l'àmbit esportiu i educatiu. Durant el mes d'abril, a través de la seua Àrea de Formació Internacional, realitza visites als EUA I Mèxic per a participar en dos projectes diferents en ciutats tan importants com Sant Antoni, Dallas, Monterrey i Santiago.

La primera parada per a Dani Pastor, director de l'Àrea de Formació Internacional, és Sant Antoni. En esta ciutat està previst mantindre reunions de treball i visitar les instal·lacions de Sporti USA (https://sportiusa.com), una entitat que té com a objectiu transformar la vida dels xiquets i joves a través de programes esportius, i amb la qual el mes d'agost es durà a terme un esdeveniment formatiu conjunt.

Del 20 al 22 d'abril, Pastor visitarà també les instal·lacions de Sporti  en Monterrey, Mèxic (sporti.com.mx), on continuaran les reunions de treball per a preparar les accions que es duran a terme en este esdeveniment formatiu d'agost amb este club.

 

Projecte Santiago FC

Del 23 al 29 d'abril es posaran en marxa diverses activitats emmarcades dins del Projecte Santiago FC. El primer pas serà la presentació del Conveni de Col·laboració entre el conjunt professional de futbol establit en la vila de Santiago, Nou León i el Llevant VOSTÉ Este conveni destaca pel seu enfocament en la formació integral dels jugadors més enllà de l'àmbit futbolístic.

Durant este període es realitzarà un clínic formatiu del Llevant UD que reunirà més 120 jugadors en dos dies. A més, s'impartiran cursos de formació tècnica per a l'equip Santiago FC, que actualment milita en denominada Lliga Premier de Mèxic.

També s'han planificat visites a altres equips professionals de futbol de Santiago, amb l'objectiu de conéixer el nivell esportiu dels jugadors de la lliga, així com a l'acadèmia de formació Dallas Internacional Star FC amb la qual el Llevant UD té firmat ja un conveni des de fa diverses temporades.

 

“Entusiasmats amb les oportunitats de col·laboració”

Dani Pastor, director de l'Àrea de Formació Internacional del Llevant UD, ha destacat que este viatge representa un pas significatiu a Mèxic, on existix una gran passió pel futbol i en segon lloc es manifesta una vegada més, el compromís que el Llevant UD té a nivell internacional, promovent el desenvolupament esportiu i educatiu fora del territori espanyol. “Estem entusiasmats per les oportunitats de col·laboració i creixement que sorgiran de totes les accions planificades en esta important gira per al nostre club”, ha conclòs.