Noticia

Presentació de Gorka Larrea i Ángel

El Levante UD ha presentat este migdia a les seues dos últimes incorporacions: Gorka Larrea i Ángel. Ambdós futbolistes han sigut presentats de manera oficial pel vicepresident de l'entitat, D. Miguel Ángel Ruiz, i pel Director Esportiu, D. Manuel Salvador. Tant Gorka com Ángel s'han mostrat il·lusionats i amb ganes de començar esta nova etapa en el conjunt llevantinista.

Gorka Larrea ha reconegut que el club està “en una situació complicada, però el major èxit s'aconseguix en batalles que al principi pareixen difícils”. El centrecampista hi ha assenyalat el “optimisme, les ganes i la constància” com a claus per a aconseguir els objectius.

Per la seua banda, Ángel ha destacat que recala en les files del conjunt granota perquè “per a mi és un privilegi estar en este club que l'any passat va estar entre els millors d'Espanya”.

Escolta les declaracions de Manuel Salvador, Gorka Larrea i Ángel punxant a Descarregar Arxiu Adjunt.

Noticia

Part mèdic ASISA | Bardhi

Enis Bardhi patix una lesió muscular en el sóleo de la cama dreta. Així ho han determinat les proves mèdiques que se li han practicat al notar unes molèsties en l'entrenament efectuat este matí en la Ciutat Esportiva. El migcampista no estarà disponible per al partit del divendres davant de l'Athletic Club i es valorarà la seua evolució la setmana...