Noticia

Ací tens una nova actualització del Museu Virtual del Levante

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante U.D. Submergix-te en el passat del nostre club centenari i descobrix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/

No et pots perdre la història que amaga la Copa Vicente Domingo. Es tracta d'un partit que va enfrontar als Invencibles del Levante F.C. i a la Sociedad Deportiva Gimnástica Domingo al setembre de 1925. Vicente Domingo, president honorari d'esta última societat, va donar un Trofeu que hem recuperat com a part del patrimoni del Levante U.D.

En Testimoni recordem a Bernabéu. L'atacant va aterrar en el Ciutat en la temporada 1983-1984 procedent de l'Aspense. Tornem a la dècada dels anys huitanta. En la seua memòria queden episodis tan atractius com l'ascens a Segona Divisió B que va commemorar el 75 aniversari de la fundació de l'entitat granota.

Al gener de 1964 el vell coliseu de Vallejo va ser testimoni del primer derbi de la ciutat en la màxima categoria en territori granota. És l'Efemèride del mes de gener. El mític Ernesto Domínguez va resoldre un partit d'alt voltatge davant de l'excitació dels seguidors blaugranes.

En Donacions vos mostrem distintes fotografies d'Alfredo Arróniz. L'atacant del Gimnástico torna a enfundar-se la camiseta blaugrana del Gimnástico. La història torna la mirada a la primera mitat dels anys vint. És una donació efectuada per Nacho Rodríguez Arróniz.

En records rememorem el primer campionat regional que va conquistar el Levante F.C. a la conclusió de l'exercici 1927-1928. Levante i Valencia es van enfrontar pel triomf en l'últim duel de la competició que es va materialitzar en el Camp del Camí Fondo del Grau. València va contindre la respiració en el vital xoc que va reunir dos contendents amb ferides de guerra.