Noticia

Adquirix des d'este dimarts la teua entrada per a la zona visitant de Mestalla de cara al derbi davant del València!

El Levante UD posa a la venda les entrades de la grada visitant de Mestalla facilitades pel Valencia CF a un preu de 25 euros i de cara al derbi de dissabte que ve 14 de març.

L'horari de venda d'entrades, en les oficines del Ciutat de València, serà el següent:

-PRIORITAT ABONATS: des de dimarts 3 fins al divendres 6 de març, de 09:00 a 14:00 i de 16:30 a 19:30 hores.

-PÚBLIC EN GENERAL I ABONATS: del dilluns 9 al dimecres 11 en el mateix horari i el dijous 12 de març de 09:00 a 12:00 hores.

Com sempre, caldrà presentar l'abonament i el DNI (original o fotocòpia) per a l'adquisició de les entrades, que seran nominatives, i només s'acceptarà el pagament en efectiu.

Noticia

El Levante UD iniciarà el treball de pretemporada esta setmana

La plantilla del Levante UD finalitzarà el seu període vacacional esta setmana i reprendrà l'activitat per a iniciar la preparació per a la nova temporada.El primer pas serà el de la realització este dimecres d'un test PCR i un altre serològic als jugadors, tècnics i empleats. Una vegada coneguts els resultats, els jugadors se sotmetran el divendres i el dissabte...

Noticia

Actualització del Museu Virtual d'agost de 2020

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante UD. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/No et pots perdre un resum del partit que va enfrontar al Levante en el Fir Park...