Noticia

Coneix els nous continguts del Museu Virtual després de l'actualització del mes d'octubre

Ací teniu una nova actualització del Museu Virtual del Levante U.D. Submergeix-te en el passat del nostre club centenari i descobreix la història granota a través dels seus protagonistes i dels seus documents. Punxa en aquest enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/

No et pots perdre la Copa Carsí conquistada per l'Invencible. Es tracta d'una història que retorna la mirada cap a juliol de 1924 quan el sol mai s'amagava per a l'equip de l'Invencible. Els triomfs se succeïen a l'interior del terreny de joc per a orgull dels seguidors llevantins. La Copa Carsí forma part del patrimoni recuperat en el temps present. Piró Orfebres va treballar en la restauració d'un xicotet Trofeu d'una bellesa inqüestionable. L'originalitat està en les anses conformades pels caps de dos elefants perfectament llaurades.

En testimoniatge recordem l'aventura granota per la Vella Europa amb el testimoniatge directe de Vicente Iborra. El migcampista rememora un fet històric per a l'entitat blaugrana. Va succeir en la temporada 2012-2013. Iborra va ser un dels protagonistes d'una gesta que es recordarà.

Un obús de Rubén Suárez va mantindre al Levante en el més alt de la taula en Primera Divisió. És l'efemèride del mes d'octubre. Aquell xoc va reunir el Levante i a la Real Sociedad en el feu del Ciutat (3-2). Va ser un duel vertiginós. Les alternatives es van succeir en 90 minuts passionals. A penes uns dies abans el grup de Juan Ignacio havia conquistat l'univers de la màxima categoria amb un triomf excel·lent a Vila-real.

En donacions vos vam mostrar la col·lecció privada d'articles de Vall de la seua etapa en el Levante. Josep Maria Vall dona al Museu Virtual part de la seua col·lecció privada que rememora la seua estada en les files del Levante. Es tracta d'una recopilació d'articles de premsa, que inclouen entrevistes personalitzats i partits disputats per l'esquadra blaugrana.

El dia que els atacants granotes van fer-li mal al F.C. Barcelona. El diumenge 11 d'octubre de 1964 el Levante es va acarnissar amb el F.C. Barcelona fins a transportar-lo a una dimensió totalment desconeguda. Va ser un triomf superlatiu 5-1 en el feu de Vallejo. És el record triat.

Per a celebrar el primer aniversari del Museu Virtual del Levante vos proposem un viatge pels dotze documents més representatius inserits en l'apartat ‘No et pots perdre’ entre setembre de 2019 i setembre de 2020.

Punxa en este enllaç per a descobrir els nous continguts https://museo.levanteud.com/


Noticia

Pla de treball del Levante UD (19 a 25 d´octubre)

DILLUNS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIMARTSDescans.DIMECRES17:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIJOUS10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIVENDRES10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DISSABTE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.DIUMENGE10:30 hores. Entrenament a la Ciutat Esportiva.