El Levante UD, present en l'homenatge a Vicent Camarasa

La inauguració de l'exposició 'Vicente Camarasa, el capità del primer ascens' va comptar en el dia d'ahir amb la presència de diferents representants de l'entitat llevantinista.

El president d'Honor, Paco Fenollosa, i el capità del primer equip masculí, José Morales, van encapçalar la representació llevantinista que no va faltar a esta cita que va tindre lloc a Rafelbunyol. A més, Vicente Latorre i Sergio Ballesteros també van assistir a este esdeveniment en què se'ls va entregar, junt amb Morales, un braçalet commemoratiu com a capitans emblemàtics de la història llevantinista.

Esta mostra, que està organitzada de manera conjunta per l'Ajuntament de Rafelbunyol, l'Àrea de Patrimoni Històric del Levante U.D. i la Penya Vicente Camarasa de Rafelbunyol, rescata una rica documentació que lliga la figura de Vicente Camarasa al Levante U.D. Esta exposició permet realitzar un recorregut històric que torna la mirada cap a la segona mitat de la dècada dels anys cinquanta i primers seixanta amb el capità i el Levante com a protagonistes.

L'exposició podrà visitar-se en la Sala d'Exposicions de Rafelbunyol entre el 30 de gener i el 16 de febrer en les següents jornades i horaris: Divendres de 17:30 hores a 20:00 hores i dissabtes i diumenges de 10:00 a 13:00 hores i 17.00 a 20.00 hores. Hi ha la possibilitat de concertar visites guiades contactant amb el telèfon 96 141 00 49.Noticia

El Levante UD Femení fitxa a la portera María Valenzuela per dos temporades

El Levante UD s'ha fet amb els serveis de la portera María Valenzuela (Churriana de la Vega, Granada, 26-11-2002) per a convertir-se en futbolista del primer equip femení durant les pròximes dos temporades. La portera recala procedent del Granada CF.María Valenzuela ha defensat la porteria del Granada CF en els dos anteriors exercicis, quedant-se a un punt de l'ascens a...