Noticia

El Levante Veterans, present divendres passat en l´Homenatge a Fernando Sierra

Atención, la fecha de publicación de esta noticia es: 07/06/2011 10:39h.
L'equip dels Veterans del Levante U.D. va participar divendres passat en el partit que servia com a homenatge a Fernando Sierra, exjugador de la societat blaugrana.

El xoc, disputat en el Camp Municipal Venècia a Alzira, que va enfrontar a les velles glòries de la societat granota davant dels seus homòlegs de la capital de la Ribera, va concloure amb victòria de l'esquadra llevantinista mercé al gol aconseguit per Javi Ariño.

Va ser una vesprada emocionant per a Fernando Sierra. En els prolegòmens de l'encontre va rebre infinitat de presents per part de la totalitat d'institucions que van treballar en l'organització del duel. Per part del Levante, va ser complimentat amb una rèplica de l'Estadi Ciutat de València, el feu en què va defendre l'elàstica blaugrana, així com una camiseta personalitzada amb el seu nom. Fernando Sierra va coincidir en les files de la institució granota junt amb Cruyff en la temporada 1980-1981.
Noticia

Miguel Pallardó, nou president de l´Associació de Veterans

L'Associació de Veterans del Levante UD ha triat al seu nou president. Miguel Pallardó serà qui ostentarà este càrrec que fins al moment ocupava Sergio Ballesteros. L'exjugador d'Alaquàs va defendre l'elàstica blaugrana en 122 compromisos oficials des de 2008 fins a 2014, aconseguint l'ascens a Primera Divisió en 2010, classificant al Levante UD per a disputar l'Europa League i participant...