Noticia

Els abonats podran realitzar un canvi de localitat el dimecres i el dijous en l'Estadi Ciutat de València

El Levante UD recorda que aquells abonats que desitgen realitzar un canvi de localitat podran fer la gestió este dimecres i dijous de manera presencial en l'Estadi Ciutat de València de 9:30 a 14:30 hores i de 17 a 20 hores.

Els abonats que hagen arreplegat l'abonament de la present temporada hauran de presentar-ho per a realitzar el tràmit, mentres que els abonats que hagen renovat i encara no hagen arreplegat l'abonament hauran de presentar el seu DNI.

Els abonats que decidisquen canviar el seu seient a una zona superior hauran d'abonar la diferència de preu. Si el canvi és a una zona de preu inferior no es tornarà la diferència. A partir del divendres 23 de juliol, a les 9:30 hores, contínua la campanya d'altes i renovacions (conclòs el termini de reserva de localitats). Recordem que les renovacions també poden fer-se de forma presencial en l'Estadi Ciutat de València.


Noticia

La Falla Plaça del Pilar, guanyadora de la XI edició del Premi Granota

El jurat de la XI edició del Premi Granota ha visitat este matí les diferents comissions que van presentar la seua candidatura a este guardó. El veredicte ha sigut el següent:Primer premi: Falla Plaça del PilarSegon premi: Falla Pere Cabanes-Joan XXIIITercer premi: Falla Barraca-EspadánAgraïm a totes les Falles que han participat en este concurs la seua dedicació i contribució per...