Noticia

Representació del Levante UD en la taula petitòria per la lluita contra el càncer de AECC

El Levante UD va col·laborar un any més amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) amb la instal·lació d'una taula petitòria en la Plaça Porta de la Mar, des de les 9 a les 14 h. El club va estar representat per diversos dels seus estaments i seccions, començant per Claudia Zornoza i Maxi Rescia, capitans respectivament del primer equip femení i del Levante UD FS.

A més, també van donar suport a la causa els nostres consellers Marisa Blay, Juanjo Alabau, Braulio Pastor i Víctor Martínez; la responsable de Relacions Institucionals del Levante UD Femení, Ruth García; i el delegat del primer equip masculí, Andrés Garcerá. Al costat d'ells, Kika Ruiz, presidenta de la taula, i la representació de la penya Dones Agustinet. Tots ells van rebre al president de la AECC a València, Sr. Tomás Trénor.

Tots els que desitjaren col·laborar amb aquesta causa solidària però no hagen pogut personar-se en la taula llevantinista podran fer-ho virtualment en la vidriola digital que la AECC ha creat, ja que, a causa del COVID, no podran ser als carrers com en anys anteriors.